Izbornik Zatvoriti

O NAMA

O nama treba da se zna sledeće. Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ osnovana je u aprilu 2012. godine. To je ostvarenje želje jednog doktora da on i njegove koleginice doktorke i kolege doktori uz dijagnostički ultrazvuk podare svojim pacijentima strpljenje, pažnju i vreme.

NOVE ULTRAZVUČNE TEHNOLOGIJE POMERAJU GRANICE ULTRAZVUČNE DIJAGNOSTIKE

Obzirom da je ordinacija HRAST specijalizovana za ultrazvučnu dijagnostiku opredelili smo se za nabavku najsavremenijih ultrazvučnih aparata sa pratećom opremom u smislu softverske podrške. To nam omogućuje primenu najnovijih ultrazvučnih tehologija. Opredelili smo se i za takav izbor sondi da za svaki pregled dobijemo maksimum dijagnostičkih informacija.

Pored toga što smo se opredelili za vrhunsku aparaturu, želja nam je da našim pacijentima pregled bude jedno prijatno iskustvo koje će ih ohrabriti za buduće preventivne preglede, a ne samo kada se pojave simptomi i kada je bolest ozbiljno uznapredovala. Zato se od početka rada ordinacije do sada možemo pohvaliti velikim brojem slučajno i na vreme otkrivenih nalaza. Od naših pacijenata ćete o nama čuti samo najbolje.

Logiq S8 xd Clear

Ultazvučni aparat Logiq S8 XD Clear firme General Electric, Najsavremeniji ultrazvučni aparat visoke klase, nove generacije, opremljen svim opcijama i sondama

Logiq S7 Expert

Ultazvučni aparat Logiq S7 Expert firme General Electric, iz porodice najsavremenijih ultrazvučnih aparata visoke klase.

MicroMaxx

Novi portabilni ultrazvučni aparat MicroMaxx, američkog proizvođača SonoSite, svetskog lidera u proizvodnji portabilnih aparata, koji je testirala NASA.

ORDINACIJA ZA ULTRAZVUČNU DIJAGNOSTIKU
HRAST DR POPOVIĆ

  • RADNO VREME:
  • Ponedeljak - Petak : 08h-21h
  • Subota : 8h-16h
Call Now Button