Izbornik Zatvoriti

Naš tim

Lekari i konsultanti ordinacije HRAST DR POPOVIĆ čine tim koji sarađuje, različitih su specijalnosti, iz oblasti radiologije, dečje radiologije, kardiologije, dečje kardiologije, urologije, ortopedije, dečje ortopedije i fizijatrije, gastroenterologije, endokrinologije, hirurgije, vaskularne hirurgije, otorinolaringologije, neurologije, ginekologije, pulmologije, hematologije, dermatologije, nefrologije.

Zajednička im je stručnost u ultrazvučnoj dijagnostici, veliko iskustvo i znanje koje su stekli dugogodišnjim radom u velikim kliničko-bolničkim centrima, posvećenost stalnom stručnom usavršavanju i pre svega mogućnost da sve to pruže svojim pacijentima u ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ .

Prof-dr-Ilijevski

PROF DR NENAD ILIJEVSKI

UPRAVNIK KLINIKE ZA VASKULARNU HIRURGIJU DEDINJE

Prof Dr Nenad Ilijevski, profesor na katedri uže naučne oblasti hirurgija sa anesteziologijom. Prof Dr Nenad Ilijevski je zaposlen od 1994. godine kao lekar specijalista Instituta za Kardiovaskularne bolesti Dedinje, na Klinici za vaskularnu hirurgiju.

Mr Sci Med Dr GORAN ĐURIČIĆ

lekar specijalista RADIOLOGIJE

Magistar medicinskih nauka, TEZA: „Učestalost i karakteristike radioloških znakova koštanih promena nastalih usled fizičkog nasilja nad decom“, Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Doktor medicinskih nauka, TEZA “ Značaj multifraktalne analize snimaka magnetne rezonance u proceni odgovora na hemioterapiju kod primarnih koštanih neoplazmi” Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. Primarijat.

DR NATAŠA RADUJKOVIĆ

lEKAR SPECIJALISTA RADIOLOGIJE

Specijalistički ispit iz radiologije položila sa odličnom ocenom na Medicinskom fakultetu u Beogradu 2007.Autor i koautor više stručnih radova objavljenih u domaćim radiološkim časopisima (RAS – Radiološki arhiv Srbije) i prezentovanih na seminarima i kongresima.

Sergej Prijic

AsisT dr sci med Sergej Prijić

Specijalista pedijatrije

Doktor medicinskih nauka sa naučnom ekspertizom u oblasti pedijatrijske kardiologije i i asistent Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

dr STEVAN JOKIĆ

Hirurg-subspecijalista onkolog

Glavna specijalnost u onkološkoj hirurgiji:karcinom štitaste žlezde, karcinomi dojke, melanom, mekotkivni tumori. Koautor u većem broju stručnih radova i učesnik većeg broja skupova zdravstvenih radnika Srbije sa međunarodnim učešćem kao i učesnik međunarodnih kongresa sa oralnim prezentacijama.

dr sci med BRANKO LOZUK

SPECIJALISTA VASKULARNE HIRURGIJE

Izvršio je više od 400 operacija vaskularne i torakalne hirurgije.

DR DRAGAN VUKANIĆ

Zaposlen na Univerzitetskoj dečijoj klinici u Beogradu

Magistar medicinskih nauka, asistent na Medicinskom fakultetu u Beogradu, primarijus, specijalista dečije hirurgije subspecijalista dečije urologije.

dr. Lidija Milovanović

lekar specijalista radiologije

Poslovi iz klasične radiologije-radiografije, radioskopije. Kontrastna snimanja digestivnog trakta: jednjaka, želuca, tankog creva,irigografije.

Prim. dr Vladimir Cijan

specijalista opšte hirurgije

Primarijus Cijan obavi godišnje preko 300 operacija raznih vrsta hernija od preponskih , pupčanih, epigastričnih, koje vrši u lokalnoj anesteziji po principima jednodnevne hirurgije...

Prim dr Anka Stanojčić

Šef Odseka ambulantne i dnevne bolesti

Zaposlena u KBC Zvezdara u Beogradu na odeljenju za bubrežne bolesti Primarijus je od 1996 godine

dr Srdjan Babic

specijalista vaskularne hirurgije

Profesionalno iskustvo: arterijska hirurgija i venska patologija

Call Now Button