Izbornik Zatvoriti

ultrazvuk mekih tkiva

Za ultrazvuk mekih tkiva posebno naglašavamo značaj pregleda matričnom sondom. Radi se o posebno tehnološki usavršenoj sondi kojom pregledamo dojke, štitastu žlezdu, mišićno-koštano-zglobne i druge mekotkivne strukture. Tako prikazujemo do najsitnijih detalja građu tih struktura. Koliko je ova sonda usavršena u odnosu na klasične sonde, pa čak i izuzetno dobre sonde koje se koriste u našim ustanovama, ali i u drugim bolničkim sistemima, u drugim zemljama, pokazuje činjenica da ova sonda ima četiri puta više kristala koji su značajni za vizualizaciju ili prikaz promene u strukturama. Pomoću nje dobijamo izuzetno oštru, izuzetno rezolutivnu sliku, a time i značajno više informacija.

ultrazvuk mekih tkiva

ultrazvučni pregled mekih tkiva matričnom sondom i prikaz logiq wiev-om – inflamirano slepo crevo

Želimo da naglasimo da se u ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ ultrazvučni pregled štitaste žlezde i mekih tkiva vrata obavlja sa dve sonde, linearnom (standardnom) i matričnom sondom.

Naša linearna (standardna) sonda ima 30-35% veći kapacitet i bolju rezoluciju od ostalih standardnih sondi u velikim kliničko bolničkim centrima, kako u Srbiji, tako i u regionu. Ono što nas posebno izdvaja u odnosu na sve jeste matrična sonda.

Matrična sonda poseduje četiri puta više kristala od najbolje standardne sonde i stoga dobijamo preciznu i rezolutivnu sliku. Matrična sonda poseduje softver koji se može instalirati samo na aparatima premium klase, a koje sa ponosom prezentujemo u našoj ordinaciji.

ORDINACIJA ZA ULTRAZVUČNU DIJAGNOSTIKU
HRAST DR POPOVIĆ

  • RADNO VREME:
  • Ponedeljak - Petak : 08h-21h
  • Subota : 8h-16h
Call Now Button