Izbornik Zatvoriti

ULTRAZVUK I PREGLED NA TERENU (KOD KUĆE)

Ultrazvuk i pregled na terenu (kod kuće) za pacijente koji iz bilo kog razloga nisu u mogućnosti da dođu u našu ordinaciju. Ordinacija HRAST je u mogućnosti da im pruži kompletnu ultrazvučnu dijagnostiku, EKG i po potrebi konsultativni pregled odgovarajućeg lekara specijaliste.

Pregledi su dokumentovani izveštajem u štampanoj formi odmah po urađenom pregledu na terenu.

Najnovijim portabilnim ultrazvučnim aparatom, američkog proizvođača SonoSite, svetskog lidera u proizvodnji portabilnih aparata, koji je testirala NASA, obavljamo sledeće preglede:

Pregledi na terenu

Ultrazvuk na terenu može posebno biti zanimljiv za profesionalne sportiste. U rukama iskusnog lekara, ultrazvuk za sportiste se može koristiti za dijagnozu povreda zglobova, mišića, tetiva, ligamenata. Za neke lekare sportske medicine ultrazvuk je postao jednako vredan kao i njihov stetoskop.

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ specijalizovana je za ultrazvučne preglede sportista, kako profesionalnih, tako i rekreativaca. Povrede kod osoba koje se bave sportom nisu retke i mogu nastati zbog više faktora. Ukoliko se osoba profesionalno bavi nekom vrstom kontaktnog sporta, ukoliko se osoba koja se rekreatvno bavi sportom nije fizički dovoljno pripremila za aktvinost, usled padova i slično. Povrede u vidu istegnuća, nagnječenja, rupture, česte su pojave kod sportista, a ordinacija HRAST DR POPOVIĆ preglede može obaviti i na samom sportskom terenu.

ORDINACIJA ZA ULTRAZVUČNU DIJAGNOSTIKU
HRAST DR POPOVIĆ

Call Now Button