Izbornik Zatvoriti

ŠTA SU ULTRAZVUČNI I SPECIJALISTIČKI PREGLEDI?

Ultrazvučni pregled je bezbolan, brz i jednostavan pregled, bez jonizujućeg zračenja. Traje 20-30min, nakon čega pacijent dobija izveštaj i uputstva za dalje ispitivanje i lečenje.
Pregled se u dijagnostičke svrhe može ponavljati bez ikakvog rizika od oštećenja tkiva i organa.

KAKO IZGLEDA ULTRAZVUČNI PREGLED?

U toku pregleda pacijent je uglavnom u ležećem položaju, ređe u stojećem ili sedećem.
Na deo tela koji se pregleda, prislanja se sonda pomoću koje lekar specijalista na ekranu ultrazvučnog aparata ima uvid u stanje organa koji se pregleda. Pregled je bezbolan.

KOJA JE KORIST A KOJI SU RIZICI ULTRAZVUČNOG PREGLEDA?

Korist je prvenstveno u brzini i tačnosti nalaza. Kontrole se mogu ponavljati koliko je potrebno, bez opasnosti od neželjenih dejstava. Rizici pregleda ne postoje.

KUĆNA ULTRAZVUČNA DIJAGNOSTIKA - ULTRAZVUK NA TERENU

Pružamo Vam mogućnost pregleda portabilnim ultrazvučnim aparatom najnovije generacije. Na Vaš zahtev dolazimo na željenu adresu, u vreme koje Vama najviše odgovara.

U današnje vreme ultrazvuk se u medicini koristi rutinski. Dijagnostika ultrazvukom znatno olakšava rad lekara i omogućava postavljanje vrlo preciznih dijagnoza. U poređenju sa drugim dominantnim metodama medicinskog snimanja, ultrazvuk ima nekoliko prednosti. Pruža slike u realnom vremenu, prenosiv je i može se dovesti do kreveta pacijenta. Znatno je pristupačniji po ceni od drugih modaliteta snimanja i ne koristi štetno jonizujuće zračenje.

ORDINACIJA ZA ULTRAZVUČNU DIJAGNOSTIKU
HRAST DR POPOVIĆ

Call Now Button