Izbornik Zatvoriti

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ

Pored toga što smo se kao ordinacija opredelili za vrhunsku aparaturu, želja nam je da našim pacijentima pregled bude jedno prijatno iskustvo. Takvo koje će ih ohrabriti za buduće preventivne preglede, a ne samo kada se pojave simptomi i kada je bolest ozbiljno uznapredovala. Stoga se od početka rada ordinacije do sada možemo pohvaliti velikim brojem na vreme otkrivenih nalaza.

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ osnovana je u aprilu 2012. godine. Ona je ostvarenje želje jednog doktora da on i njegove koleginice doktorke i kolege doktori uz dijagnostički ultrazvuk podare svojim pacijentima strpljenje, pažnju i vreme.

Obzirom da je ordinacija specijalizovana za ultrazvučnu dijagnostiku opredelili smo se za nabavku najsavremenijih ultrazvučnih aparata. I to sa pratećom opremom u smislu softverske podrške koja omogućuje primenu najnovijih ultrazvučnih tehnologija. Takođe, i za takav izbor sondi da za svaki pregled dobijemo maksimum dijagnostičkih informacija.

Lekari i konsultanti ordinacije HRAST DR POPOVIĆ čine tim koji sarađuje. Različitih su specijalnosti. Iz oblasti radiologije, dečje radiologije, kardiologije, dečje kardiologije, urologije, ortopedije, dečje ortopedije i fizijatrije, gastroenterologije, endokrinologije, hirurgije, vaskularne hirurgije, otorinolaringologije, neurologije, ginekologije, pulmologije, hematologije, dermatologije, nefrologije.

Zajednička im je stručnost u ultrazvučnoj dijagnostici, veliko iskustvo i znanje. Njega su stekli dugogodišnjim radom u velikim kliničko-bolničkim centrima, posvećenost stalnom stručnom usavršavanju. A pre svega mogućnost da sve to pruže svojim pacijentima u ordinaciji HRAST DR POPOVIĆ.

Call Now Button