Izbornik Zatvoriti

KO SMO MI?

Ordinacija HRAST DR POPOVIĆ osnovana je u aprilu 2012. godine. Ona je ostvarenje želje jednog doktora da on i njegove koleginice doktorke i kolege doktori uz dijagnostički ultrazvuk podare svojim pacijentima strpljenje, pažnju i vreme.

Obzirom da je specijalizovana za ultrazvučnu dijagnostiku opredelili smo se za nabavku najsavremenijih ultrazvučnih aparata sa pratećom opremom u smislu softverske podrške koja omogućuje primenu najnovijih ultrazvučnih tehologija, kao i za takav izbor sondi da za svaki pregled dobijemo maksimum dijagnostičkih informacija.

Pored toga što smo se opredelili za vrhunsku aparaturu, želja nam je da našim pacijentima ultrazvučni pregledi budu jedno prijatno iskustvo. Takvo koje će ih ohrabriti za buduće preventivne preglede, a ne samo kada se pojave simptomi i kada je bolest ozbiljno uznapredovala. Od početka rada ordinacije do sada možemo pohvaliti velikim brojem slučajno i na vreme otkrivenih nalaza.

NOVE ULTRAZVUČNE TEHNOLOGIJE POMERAJU GRANICE ULTRAZVUČNE DIJAGNOSTIKE

Logiq S8 XD Clear 4.5

Ultrazvučni aparat Logiq S8 XD Clear 4.5 firme General Electric. Najsavremeniji ultrazvučni aparat premium klase, opremljen svim opcijama i sondama.***Hibridni B Flow.***

Logiq S8 XD Clear

Ultrazvučni aparat Logiq S8 XD Clear firme General Electric.
Ultrazvučni aparat premium klase, nove generacije, opremljen svim opcijama i sondama.

MicroMaxx

Novi portabilni ultrazvučni aparat MicroMaxx, američkog proizvođača SonoSite, svetskog lidera u proizvodnji portabilnih aparata, koji je testirala NASA.

ORDINACIJA ZA ULTRAZVUČNU DIJAGNOSTIKU
HRAST DR POPOVIĆ

Call Now Button